Opis produktu
SKŁADNIKI
gałka muszkatołowa* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gałkę dodaje się do kapusty, szparagów, szpinaku, marchwi, pora, zupy ziemniaczanej i jarzynowej.
Gałką możemy przyprawić drób, mięso, jagnięcinę i kiełbasę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu
INFORMACJE DOT. BEZPIECZEŃSTWA
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.
Zrównoważony sposób żywienia prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
Preparat należy przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Nie spożywać w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek składnik produktu
PRODUCENT
Dary Natury Sp. z o. o.
Koryciny 73,
17-315 Grodzisk
biuro@darynatury.pl