Opis produktu
SKŁADNIKI
tłuszcze roślinne* (79 %) (olej palmowy*, tłuszcz z ziaren palmowych*, tłuszcz kokosowy*), olej słonecznikowy*, suszona cebula* (4 %), sól morska, suszone jabłka* (2 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Bazę smalczyku stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne.
Idealny do smarowania kanapek i jako dodatek do potraw. Produkt wegański, bezglutenowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3389 kJ/824 kcal
Tłuszcz: 89 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 48 g
Węglowodany: 4,4 g
w tym cukry: 2,0 g
Białko: 0,8 g
Sól: 2,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce.
Przed spożyciem wyjąć z lodówki na ok. pół godziny.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
Producent
ALLOS
Nazwa firmy ALLOS GMBH
Adres Zum Streek 5
Kod pocztowy 49457
Miasto DREBBER
Region Niedersachsen - Hannover
Państwo NIEMCY
Telefon +490 544 598990
Faks +490 544 59899125
E-mail ?kundenservice@allos.de
Dystrybutor
Bio Planet S.A.
Wilkowa Wieś 7
05-084 Leszno, Pols